HJEM365 Welcome to our online store !

0

 

Om oss

 

Hjem365 ønsker å tilby sine kunder møbler- og interiørvarer til en god pris og med høy kvalitet.

 


Forskjellen mellom Hjem365 og andre møbelforretninger er at vi ikke har et showroom, lager eller butikk, noe som tillater oss å tilby kundene våre produkter som ligger 40% under normale salgspriser.

 


Vår modell

 

Ved å fjerne dyre forhandlere, mellomledd og dyre showroom, satser Hjem365 på å bygge og utvikle direkte og langsiktig relasjoner med våre produsenter. Dette gjør vi for å kunne tilby flotte og tidløse produkter til en god pris. Målet vårt er å alltid kunne tilby våre kunder flotte produkter av høy kvalitet, til en god pris.

 

Hjem365 følger KISS-modellen (Keep it Simple and Smart). Dette betyr at du bestiller fra våre hjemmesider når det måtte passe deg og får varene levert hjem til deg.

 

Vi tilbyr ikke masseproduserte varer og samler derfor alle våre ordre hver 14.dag og sender dem til produksjon. Dette bidrar til å holde våre priser lave og gir dermed også noe lenger leveringstid. Vår leveringstid er mellom 6-9 uker for varer som ikke er på lager.

 

Vi har stor tro på at våre produkter vil falle i smak hos deg, men dersom du mot formodning ikke er fornøyd, har du 14-dagers angrerett.